TI – PE 11-18 | LA 11-17 | SU-MA Suljettu

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Oldie Tampere Oy on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattaa toiminnassaan tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuojakäytäntöjä. Rekisteriä ylläpitää Oldie Tampere Oy 3089285-5. Tässä tietosuojaselosteessa pyrimme kertomaan mahdollisimman avoimesti ja läpinäkyvästi, miten ja miksi käsittelemme asiakkaidemme tietoja.

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tietoja kerätään Oldie Tampere Oy:n verkkokaupan oldie.fi palvelun toimivuuden mahdollistamiseksi. Tilauksen tekeminen verkkokaupasta sekä Paytrail -verkkomaksupalvelun kautta maksaminen edellyttää henkilötietojen keräämistä. 

 

Mitä tietoa keräämme?

Tilausta tehdessäsi pyydämme sinulta etu- ja sukunimet, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Mikäli tilaat tuotteen ja valitset noudon myymälästä, tarvitsemme etu- ja sukunimet, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen.

Tietoja kerätään tilauksen tekeviltä asiakkailta. Tietoja luovutetaan ainoastaan henkilötietojen käsittelijöille eli palvelun kauppiaille. Tiedot näkyvät tilauksen yhteydessä sähköpostitse toimitetuissa tilausvahvistuksissa asiakkaalle ja kauppiaalle. Asiakkaalla on oikeus nähdä, mitä tietoja heistä on tallennettu.

Saatuja tietoja ei luovuteta verkkopalvelun ulkopuolisille kolmansille tahoille, eikä EU:n ulkopuolelle. Palveluntarjoaja voi kuitenkin luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Jos yrityksen omistajuudessa tapahtuu uudelleen järjestelyjä siinä tapauksessa saatamme luovuttaa tietoja uusille tahoille.

 

Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on lain sallimissa puitteissa oikeus tarkastaa, mitä tietoja olemme sinusta keränneet. Sinulla on oikeus lain sallimissa puitteissa vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon korjaamista tai poistamista.

Jos sinulle tulee jotain kysyttävää tietosuojasta tai rekisteriselosteestamme, ota rohkeasti yhteyttä rekisterin yhteyshenkilöön:

Kaisa Mäkinen
info@oldie.fi
0400-184832
Kauppakatu 6
33210 Tampere

Käy tutustumassa tuotteisiimme tarkemmin Instagramin kautta!

Kauppakatu 6
33500 Tampere
040 018 4832
info@oldie.fi

TI – PE 11-18
LA 11-17
SU-MA Suljettu