MA – PE 11-18 | LA 11-17 | SU Suljettu

Tietoa meistä

Mistä kaikki alkoi?

OLDIE on kahden ystävän unelma. Unelma, joka sai alkunsa siitä, että kaipasimme Tampereelle uudenlaista, designtuotteisiin painottuvaa second hand -myymälää. Se oli muutama kuukausi päätöksestä ja OLDIEN ensimmäinen myymälä avasi ovensa Tampereen keskustaan, Kauppakadulle. Yksi unelma kävi toteen.

Tampere on tunnettu hyvistä kirpputoreista, mutta silti koimme, että tänne mahtuisi hyvin vielä OLDIE. Ja sehän mahtui. Perustimme OLDIEN 2019, juuri ennen koronaa. Voi pojat ei silloin vielä tiedetty, mikä meitä odotti heti ensimmäisenä vuonna. Siitä selvittiin ja opittiin. Nyt matka jatkuu ja meillä onkin paljon vielä haaveita ja unelmia toteuttamatta! 😉

Meidän elämän visio on elää unelmaa. Unelma on yhtä kuin elämä, joka koostuu monesta pienestä unelmasta ja palasesta. Elämän lopussa toivomme tämän unelman olevan mahdollisimman täynnä rikkaita muistoja ja hyvää, elettyä elämää.

Haluamme tehdä töitä oman arjen ehdoilla, josta emme aio koskaan tinkiä. Ollaan ylpeitä siitä, että voimme toteuttaa omaa unelmaa yrittäjinä, mutta myös äiteinä. Ennen kaikkea äiteinä. Oman yrityksen ja perheen yhdistäminen oli meille erittäin luontevaa ja se antaa meille myös paljon vapauksia, josta olemme erittäin kiitollisia (kesäloma here we come!).

Kiitos teille ihanat nykyiset ja tulevat asiakkaat!


<3 Kaisa & Jutta

Käy tutustumassa tuotteisiimme tarkemmin Instagramin kautta!

Kauppakatu 6
33500 Tampere
040 018 4832
info@oldie.fi

MA – PE 11-18
LA 11-17
SU Suljettu