Heipat!

Saatiin vihdoista viimein uudet nettisivut auki – kiva kun oot löytänyt tänne <3

Me OLDIELLA halutaan olla mukana tekemässä parempaa huomista ja tulevaisuutta meille ja seuraaville sukupolville. Me uskotaan, että juuri niillä pienillä teoilla on todellakin iso merkitys. Haluamme omalla esimerkillä näyttää mallia teille ja näille kuvissa näkyville tyypeille.

Näiden vuoksi katsokaas <3

OLDIELLA voit myydä ja ostaa käytettyjä, jo rakastettuja aarteita. Meidän valikoima painottuu design-tuotteisiin, mutta valikoimme myyntiin myös ketjuliikkeiden aarteita.

Myymälässämme tuotteet ovat esillä selkeästi värikategorioittain ja miehille löytyy oma osastonsa. Pyrimme panostamaan pienen myymälämme esillepanoon entistä enemmän jatkossa ja myymälän uudistusta on luvassa – teitä kuunnellen. Voit laittaa meille palautetta ja toiveita yhteydenotto-lomakkeen kautta, kaikki palaute on meille arvokasta.

Yhteydenotto-lomakkeen kautta voit tiedustella myös myyntijaksoa sekä ehdottaa yhteistyötä! Oltaisiin tosi innoissamme esim., jos meidän blogin puolelle saataisiin vieraskynä sauhuamaan eri alojen asiantuntujoilta – ole rohkeasti yhteydessä! <3

Lähde meidän mukaan kierrättämään ja kokeilemaan uutta, vastuullisempaa elämäntyyliä.

Rakkaudella,
Kaisa, Jutta & meidän tiimi